Rock i Frederikshavn fortsætter trods røde tal

Publikum svigtede, men Sportens Venner giver ikke op og arrangerer også Rock i Frederikshavn i 2013

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Rock i Frederikshavn består trods økonomisk underskud og svigtende billetsalg i år.

Kun 5.500 betalende tilskuere fandt vej til Rock i Frederikshavn, og det giver for tredje år på stribe røde tal på bundlinjen for Sportens Venner.
- Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, men vi har besluttet os at fortsætte med et en-dags arrangement i 2013, siger Thomas Hansen fra arbejdsgruppen bag koncerten på Knivholt.

Alle regninger betalt

Sportens Venner har betalt alle regninger og er også i stand til at udbetale en skilling til Kvissel-Ravnshøj IF og Gærum IF, de to foreninger bag arrangementet.

- Vi lavede et overskud på koncerten med De Gyldne Løver, og så er vi en 10-20 mand, der tager rundt som hjælpere til nogle af de andre koncerter i blandt andet Thisted, Holstebro og Ringkøbing. På den måde løber det samlet set rundt, siger Thomas Hansen.

Dobbelt så mange i Thy

Sportens Venner har overvejet at trække stikket og stoppe efter 10 år med rock på Knivholt.

- Når vi er så tæt på nulpunktet, som tilfældet er, skal der ikke meget til, før det går galt.
- Vejret har stor betydning ved en udendørs koncert, og det bliver ikke lettere at skaffe frivillige hjælpere, men vi kan se, at de i Thisted og Holstebro samlet næsten dobbelt så mange tilskuere som vi gør til stort set det samme musikprogram og spørger selvfølgelig os selv, hvad vi gør galt.

Modtagelige for ændringer

- Vi er modtagelige for ændringer, så vi fortsat kan lave en god musikfest i Frederikshavn, siger Thomas Hansen.

En af forklaringerne er det store udbud af kulturelle arrangementer i Frederikshavn og omegn, der betyder stor konkurrence om tilskuerne.
- Det er hårde tider for koncertarrangører, og vi har ikke hørt om den sidste koncert, der giver underskud. Der bliver formentlig luget lidt ud i antallet, og så står vi stærkere, samtidig med at musikhonorarerne forhåbentlig kommer ned i et lidt mere realistisk niveau, siger Thomas Hansen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.