Rock-tilbud torsdag og fredag ved Open By Night

Pakketilbud på koncert, musik, oplevelser og sportstøj

Runrig er et af hovednavnene ved Rock i Frederikshavn. PR-foto

Runrig er et af hovednavnene ved Rock i Frederikshavn. PR-foto

FREDERIKSHAVN:Billetsalget til Rock i Frederikshavn 2014 skydes i gang i forbindelse med Open By Christmas i Sæby og Frederikshavn. Dermed har de handlende mulighed for at sikre sig et rigtigt godt og gedigent rock-tilbud.

- Vi har lavet en billetpakke i samarbejde med Diadora, White Hawks, Vendsyssel Håndbold, Black Hawks og Det Musiske Hus, som jeg tror mange vil købe, fortæller Casper Høgsted, Rock i Frederikshavn.

I pakken finder man - udover en koncertbillet til Rock i Frederikshavn - en gavecheck til Diadoras webshop, to billetter til en hjemmekamp med Vendsyssel Håndbold, to billetter til en hjemmekamp med Blackhawks - og derudover to værdikuponer til Det Musiske Hus.

- Pakken har en værdi af 1.260 kroner, og vi sælger den til 400 kroner, fortæller Casper Høgsted.

Rock i Frederikshavn billetpakken kan købes til Open By Christmas torsdag kl. 17-22 på Torvet i Sæby og fredag kl. 17-22 i gågaden ved Fona i Frederikshavn.

Følgende navne er på programmet lørdag 7. juni ved Rock i Frederikshavn: D-A-D, Runrig, Lukas Graham, Wafande, Panamah og Østre Gasværk, A Rush Of Coldplay, Echo Lips, Forsvunden Sammenhæng, Lyhne & The Big Mojo Machine og Tim Lothar Duo.

Online billetsalget starter 1. december på www.arenanord.billetten.dk
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.