Hjørring

Rockband på lyntur

Stonebird gjorde stop i Hjørring på vanvidstour rundt i landet

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Kim Dahl Hansen

HJØRRING:Fem unge fyre fra Vendsyssel, der tilsammen udgør rockbandet Stonebird, er ikke bange for at udfordre deres egen døgnrytme og ikke mindst rammerne for, hvor mange koncerter det er muligt at gennemføre på kort tid.

Torsdag lagde de vejen forbi deres hjemby med en stemningsfuld og vellykket koncert ved Cafe Venligbo på P. Nørkjærs Plads.

30 koncerter på tre dage

Men det var bogstaveligt talt bare en dråbe i havet, for bandet har nemlig besluttet sig for at gennemføre 30 koncerter landet over på tre dage. Det sker på både hustage, i private lejligheder, på værtshuse, rastepladser og drive in restauranter.

- Vi er jo afhængige af at spille, og vi gør det for at være super skarpe, når vi næste torsdag spiller på Smukfest i Skanderborg, lyder det fra Stonebird, der skriver sin egen musik, inspireret af nogle af rockmusikkens rødder fra slut tresserne og halvfjerdserne.

Vanvidstouren, som de selv kalder projektet, startede meget tidligt torsdag morgen med en stille akustisk koncert på et tag i København. Så fortsatte de over Fyn til Odense og videre gennem Jylland. De måtte dog sande, at munden alligevel var taget lidt for fuld, så på grund af forsinkelser i trafikken, måtte de aflyse en optræden i Skagen. Da de ramte Hjørring trak det også ud med at hilse på venner og familie, så en lille koncert ved det Blå Ishus i Tversted måtte også droppes. Men de nåede både til Hirtshals og videre til en festival i Thy-Lejren.

Den intense danmarksturne slutter lørdag aften på spillestedet Rust i København.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.