Dronninglund

Rockband på turné

Møllegårdens Rockband gav intim-koncert, og flere er på vej

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Musikken skabte glæde hos beboerne.

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND:Møllegårdens Rock Band, hvis medlemmer kommer fra aktivitets- og samværstilbuddet Møllegården ved Hallund, er i øjeblikket på efterårsturne.

Det seneste stop har været boligforeningen Blåbærhaven i Dronninglund - en boligforening for ca. 60 ældre borgere. Beboerforeningen laver forskellige fællesarrangementer et par gange om, måneden, og i den forbindelse var Møllegården hentet ind for at give en lille intimkoncert.

Claus Olsen og Per Møller, der til daglig er pædagogiske medarbejder på Møllegården, siger om turneen, at der skal gives en række koncerter rundt om i landsdelen her i efteråret

- Vi tager blandt andet rundt på Brønderslev Kommunes plejehjem, og for nylig blev det til to koncerter på Store Brønderslev Marked.

- Når vi f.eks. spiller på kommunens plejehjem, eller som her på Blåbærhaven, tager bandet herfra med en rigtig god følelse. Beboerne har haft nogle fornøjelige timer, og det samme var vi, påpeger Claus Olsen og Per Møller- Det er noget helt andet at spille en rigtig koncert. Vi øver til daglig hjemme på Møllegården, men det er endnu sjovere, når vi spiller foran et rigtigt publikum.

- Det giver sommerfugle i maven, men også en rigtig fed oplevelse, siger et par af bandets medlemmer, som er borgere med nedsat funktionsevne, og som til daglig deltager i Møllegårdens aktiviteter "Storkespringvandet", "Kald det kærlighed" og "I skovens dybe stille ro" var nogle af de sange Møllegårdens band stemte i med foran Blåbærhavens beboere.

Inden koncerten gik i gang var der fælles kaffe med boller og lagkage.

- Når vi har gæster, så skal de jo have en ordentlig behandling, var kommentaren fra en af beboerforeningens bestyrelsesmedlemmer.

- I dag havde vi vores sangmapper med, og beboerne sang med på alle numrene. Vi fik op til flere klapsalver, så det var en rigtig win-win situation, tilføjer de to musikpædagoger fra Møllegården.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.