Rocker anholdt for at afpresse bordeller

En 26-årig mand er anholdt for at stå bag afpresning af flere bordeller i Kolding.

Rocker anholdt for at afpresse bordeller

Sydøstjyllands Politi vil torsdag kræve en Bandidos-rocker fængslet i en sag om afpresning af bordeller.

Manden blev anholdt onsdag, efter at politiet har efterforsket sagen i et stykke tid, og han er nu sigtet for at have krævet såkaldte beskyttelsespenge fra flere bordeller i Kolding.

Den anholdte er 26 år, og ifølge politiet har han status af hangaround i Bandidos Kolding Chapter. Manden er bosiddende i lokalområdet.

Politiet forventer at foretage flere anholdelser i sagen, og derfor vil anklagemyndigheden også af hensyn til den videre efterforskning forsøge at sløre sagen for offentligheden.

Det kommer til at ske med en begæring om lukkede døre ved grundlovsforhøret, som skal foregå ved Retten i Kolding senere torsdag.

Det er ikke første gang, at rockere bliver sat i forbindelse med afpresning mod bordeller. I efteråret blev tre mænd fængslet i en sag om afpresning mod et bordel på Københavns Vestegn.

De tre mænd, som alle var i begyndelsen af 20'erne, har ligesom i sagen fra Kolding tilknytning til rockergruppen Bandidos.

Også den rufferidømte Anni Fønsby, der blandt andet er kendt for sit ægteskab med rigmanden Erik Damgaard, har været offer for afpresning fra rockere.

Hendes tidligere bordel i Ringsted blev afkrævet 10.000 kroner om måneden. Det blev til sidst brændt ned, fordi betalingen ikke faldt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.