Rockkoncert klarer sig trods Thorø-konkurs

Konkursen hos Thorø's gør ondt på Sportens Venner, der nu går på jagt efter andre sponsorer

Konkursen hos Thorø's Industri og Skadeservice ApS gør ondt hos "Rock i Frederikshavn", der går glip af et stort sponsorat. Men koncerten overlever trods alt. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Pressefotograf Kim Dahl Hansen</i>

Konkursen hos Thorø's Industri og Skadeservice ApS gør ondt hos "Rock i Frederikshavn", der går glip af et stort sponsorat. Men koncerten overlever trods alt. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Pressefotograf Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Det økonomiske kollaps hos Thorø’s Industri og Skadeservice ApS gør ondt hos arrangørerne af koncerten ”Rock i Frederikshavn”.

- Der er ingen tvivl om, at det her er noget, som vi kan mærke, fastslår Thomas Hansen, der repræsenterer koncertarrangørerne, Sportens Venner.

Så sent som i november lovede Claus Thorø nemlig - i samarbejde med Jyske Bank - et stort sponsorat til ”Rock i Frederikshavn”. Dengang sagde Claus Thorø følgende til NORDJYSKE:

- Hvis ikke nogen gør noget, sker der jo ingenting. Vi skal støtte de mange frivillige, der er med til at holde gang i hjulene i Frederikshavn.

Men ifølge Thomas Hansen så er der ingen grund til at frygte, at konkursen hos Thorø’s kan udløse en domino-effekt, der tager ”Rock i Frederikshavn” med i faldet.

Koncert er ikke i fare

- ”Rock i Frederikshavn” er på ingen måde i fare. Vi er kede af det her, men vi er fortrøstningsfulde.

- Vi kan sagtens gennemføre koncerten med det planlagte musikprogram, så der er ingen grund til panik, siger Thomas Hansen.

Længe var der ellers risiko for, at koncerten i 2012 på grund af dårlig økonomi ville blive den sidste udgave. Men ifølge Thomas Hansen har arrangørerne lært af de dårlige år.

- Vi har lavet et realistisk budget - også uden det her sponsorat, fastslår han.

Ærgrer sig over konkurs

Trods det faktum at Thomas Hansen er fortrøstningsfuld omkring fremtiden, så indrømmer han dog gerne, at der som følge af konkursen venter et stykke hårdt arbejde.

- Vi skal i arbejdstøjet, men heldigvis så sker det nu og ikke i maj. Nu har vi trods alt tid til at reagere, og vi håber da, at vi kan sælge den her sponsorpakke til andre.

- Claus Thorø er en mand, der har været utroligt gavmild. Så vi håber da, at der findes andre lokalpatrioter som ham, siger Thomas Hansen, der hverken kan eller vil skjule sin ærgrelse og sin medfølelse.

- Det her er trist for Claus Thorø, det er trist for hans medarbejdere, og det er trist for byens kulturliv, slutter Thomas Hansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.