Rockstjerne melder sig klar til Toppen af poppen

Forsangeren i Turboweekend, Silas Bjerregaard, skal deltage i "Toppen af poppen".

Turboweekend med Silas Bjerregaard i spidsen har hittet med numrene "Trouble Is", "After Hours" og "Into You". Foto: Scanpix/Torben Christensen

Turboweekend med Silas Bjerregaard i spidsen har hittet med numrene "Trouble Is", "After Hours" og "Into You". Foto: Scanpix/Torben Christensen

Endnu en musiker melder sig klar til årets "Toppen af poppen".

Efter flere forlydender bekræfter Silas Bjerregaard, der er forsanger i rockbandet Turboweekend, på Instagram, at han er en del af programmet, hvor kendte musikere fortolker hinandens numre.

- I dag er det officielt. Jeg sidder med ved bordet til dette års sæson af "Toppen af poppen". Glæder mig til at fremføre nye versioner af et par stærke danske bagkataloger og høre, hvad de andre har fundet på, skriver den 36-årige sanger.

Tre barndomsvenner med Silas Bjerregaard i spidsen startede Turboweekend i 2006. Men bandet, som siden er blevet et medlem mere, oplyste tidligere på året i en Facebook-opdatering, at gruppen går i opløsning efter 12 år sammen, når det har afsluttet sin forårs- og sommerturné.

- Vi mærker, at bandet har spillet sin rolle. Derfor efterlader vi musikken hos jer og håber, at I vil passe på den, skrev kvartetten om beslutningen.

Blot få timer efter opdateringen ringede TV2 til Silas Bjerregaard angående "Toppen af poppen".

- Jeg tænkte, at det måtte være et tegn ovenfra. Når én dør lukker, åbner en anden, fortæller forsangeren til TV2.

Musikeren går i øjeblikket med solisttanker og vil blandt andet bruge "Toppen af poppen" til at eksperimentere musikalsk.

- Det fungerer lidt som et laboratorium for mit videre forløb, siger han til TV2.

Optagelserne til årets udgave af "Toppen af poppen" starter i slutningen af april. Programmet får premiere til efteråret.

Også musikeren Søren Sko og sangerinderne Lis Sørensen og Pernille Rosendahl er med i årets "Toppen af poppen".

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.