Rockveteran taler ud om dødsfald på Facebook

Rockstjernen Mick Jagger mistede mandag ganske uventet sin kæreste. Nu taler han ud om tabet på det sociale medie Facebook.

De lokale retsmedicinere har stadig ikke officielt udtalt, at der skulle være tale om selvmord, men meget tyder på, at det var den 49-årige L'Wren Scotts eget valg at gå herfra, da hun mandag blev fundet død i sin lejlighed i New York.

Den afdøde model og designer havde på tidspunktet dannet par med den legendariske rockstjerne Mick Jagger fra bandet The Rolling Stones siden 2001. Og nu kommer de første udtalelser i forbindelse med dødsfaldet fra stjernen, der har valgt at tale ud på Facebook.

- Jeg kæmper stadig for at forstå, hvordan min elsker og bedste ven kunne ende sit liv på denne tragiske måde. Vi havde mange gode år sammen og havde skabt os et fantastisk liv, skriver han.

I forbindelse med Scotts død var en række af hendes modekollegaer ikke sene til at komme med deres dybe medfølelse og respekt. Det har sat sig tydelige spor i Jagger.

- Hun havde en stærk fremtoning, og hendes talent blev beundret, ikke mindst af mig. Jeg er blevet rørt af de mange hyldester, som folk har givet udtryk for og alle de personlige støttebeskeder, jeg har modtaget. Jeg vil aldrig glemme hende, slutter Jagger.

Den efterladte rockveteran er for tiden på turné i Australien med de andre rullesten, der kan opleves på årets Roskilde Festival.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.