Aalborg

Roden til noget godt

Send havebilleder til BoGodt

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Novemberkaktussen holdt ferie på terrassen sommeren over og kvitterede med at blomstre med det samme, den kom ind. Foto: Martha Clemmensen, Aalborg

- Vores guldregn havde stået og hængt et par år, nu sku`den bare ned, fortæller Inger Pristed i Aars. Ned kom den og fik lov til at ligge yderligere et par år, før Inger Pristed ville bruge den til et eller andet. - Og vupti var ideen der, fortæller hun om sin flotte skulptur. Også Martha Clemmensen har en god ide: - Sæt din novemberkaktus ud på terrassen hele sommeren, så blomstrer den allerede, når den er inde igen. Send også gerne dine billeder fra din have af sjove, skøre, smukke og sunde planter. Vi bringer billederne i nogenlunde den rækkefølge, vi får dem. For BoGodt viser i sommerens løb vise alle de underlige, flotte, forvoksede, spøjse og prangende gevækster, der kommer af den nordjyske muld. Gerne sammen med en lille forklaring om hvad, hvor og hvordan. Gevinster er der ingen af. Men fornøjelsen og muligheden for at prale i avisen overfor venner og naboer er vel heller ikke at foragte? { Navn, telefonnummer, foto og en kort beskrivelse af motiv og sted sendes til: bogodt@nordjyske.dk { Du kan naturligvis også benytte postvæsnet: Nordjyske Medier, BoGodt, Langagervej 1, Postboks 8000, 9220 Aalborg Ø Husk en frankeret svarkuvert, hvis du vil have papir-billedet retur.