Rodgers langer hårdt ud efter dommer efter nederlag

Liverpool-manager Brendan Rodgers kalder dommerindsatsen forfærdelig efter 1-2-nederlag til Manchester City.

Rodgers langer hårdt ud efter dommer efter nederlag

Liverpool-manager Brendan Rodgers var meget tilfreds med sine spilleres indsats i torsdagens topkamp mod Manchester City, men dommerne fik til gengæld verbale klø af Rodgers.

Spørgsmålet må nu være, om Rodgers kan undgå en eller anden form for straf fra det engelske fodboldforbund (FA) for sine udfald mod kampens dommertrio.

- Vi fik ingen hjælp overhovedet fra dommerne. Jeg synes, de var forfærdelige. Intet gik vores vej, sagde Rodgers efter kampen ifølge flere medier.

Liverpool-manageren raser over, at dommertrioen i kampen i Manchester i hans øjne er at betragte som lokale. Dommeren Lee Mason kommer fra Bolton, der teknisk set kan betragtes som en del af Manchester-området. Sådan ser Rodgers det i hvert fald.

- Forhåbentlig ser vi aldrig mere en dommer fra "Greater Manchester" som dommer i en Liverpool-Manchester-kamp. Det vil jeg spørge FA om.

- Jeg tror aldrig, vi vil se en dommer fra Wirral (område på den modsatte side af Mersey-floden set fra Liverpool, red.) som dommer i en Liverpool-Manchester City-kamp, siger Brendan Rodgers.

Liverpool blev snydt for en oplagt målchance efter 18 minutter, da Raheem Sterling blev spillet alene igennem, men helt uforståeligt blev der fløjtet for offside. Og den episode er Liverpool-manageren selvsagt meget utilfreds med.

- Hvis du arbejder på dette niveau, skal du se sådan en situation rigtig, lyder udfaldet mod linjedommeren, der fejlagtigt hævede sit flag for offside.

Mens dommerne får endog meget drøje hug fra Rodgers, får spillerne ros for indsatsen, selv om det endte med et nederlag og tabt terræn i toppen af Premier League.

- Jeg er meget stolt af spillerne, de var fantastiske, siger Rodgers og uddyber, at indsatsen i den svære udekamp beviser, at Liverpool har grund til at tro på en slutplacering i den absolutte top i Premier League.

Liverpools næste kamp er endnu en topkamp - ude mod Chelsea på søndag.

Inden den kamp indtager Liverpool fjerdepladsen - tre point efter Arsenal, to point efter Manchester City og et point efter Chelsea.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.