Rød/hvide sten afklædt - igen
Tøjkup i rundkørsel efterlader frustration i Vester Hornum
Sådan så stenene i Vester Hornum ud før tirsdagens ”tøjkup”... Privatfoto
20. august 2015 11:17

VESTER HORNUM:- Det er rigtig frustrerende, at nogle prøver at sabotere det arbejde, som frivillige har lagt meget tid og mange kræfter i.

Sådan lyder det - med et dybfølt hjertesuk - fra Lone Geertsen, som er en af de mange vesthimmerlændinge, der op til årets ”Made in Denmark”-turnering i golf har gjort en ekstra indsats for, at de mange tilrejsende golfturister skal få et positivt førstehåndsindtryk af Vesthimmerland.

I Vester Hornum, hvor Lone Geertsen bor, har frivillige - ligesom i fjor - været i sving med at sy ”tøj” til de 10 sten i rundkørslen ved Hornumbro Mølle.

Blot for at gøre samme konstatering, som de også gjorde i 2014: Nemlig at der åbenbart er nogle, som ikke kender forskel på dit og mit.

Tirsdag aften kl. cirka 18.30 blev to af stenene afklædt af tre-fire unge mennesker først i 20’erne.

De kørte i en mørk bil af mellemstørrelse - og vidner har oplyst, at de efter tøjkuppet i Vester Hornum satte kursen mod Farsø.

Om gerningsmændene nogensinde bliver fundet, er måske nok tvivlsomt - men skulle de pågældende efterfølgende føle et stænk af dårlig samvittighed, så ville det da være en passende gestus at tage endnu en tur rundt i rundkørslen ved Vester Hornum og klæde de ”nøgne” sten på igen....

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.