Rød/hvide sten afklædt - igen

Tøjkup i rundkørsel efterlader frustration i Vester Hornum

Sådan så stenene i Vester Hornum ud før tirsdagens ”tøjkup”... Privatfoto
20. august 2015 11:17

VESTER HORNUM:- Det er rigtig frustrerende, at nogle prøver at sabotere det arbejde, som frivillige har lagt meget tid og mange kræfter i.

Sådan lyder det - med et dybfølt hjertesuk - fra Lone Geertsen, som er en af de mange vesthimmerlændinge, der op til årets ”Made in Denmark”-turnering i golf har gjort en ekstra indsats for, at de mange tilrejsende golfturister skal få et positivt førstehåndsindtryk af Vesthimmerland.

I Vester Hornum, hvor Lone Geertsen bor, har frivillige - ligesom i fjor - været i sving med at sy ”tøj” til de 10 sten i rundkørslen ved Hornumbro Mølle.

Blot for at gøre samme konstatering, som de også gjorde i 2014: Nemlig at der åbenbart er nogle, som ikke kender forskel på dit og mit.

Tirsdag aften kl. cirka 18.30 blev to af stenene afklædt af tre-fire unge mennesker først i 20’erne.

De kørte i en mørk bil af mellemstørrelse - og vidner har oplyst, at de efter tøjkuppet i Vester Hornum satte kursen mod Farsø.

Om gerningsmændene nogensinde bliver fundet, er måske nok tvivlsomt - men skulle de pågældende efterfølgende føle et stænk af dårlig samvittighed, så ville det da være en passende gestus at tage endnu en tur rundt i rundkørslen ved Vester Hornum og klæde de ”nøgne” sten på igen....

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...