Røde Kors savner indsamlere

Der er mange gode grunde til at melde sig som indsamler for Røde Kors, søndag 2. oktober. Behovet for hjælp har aldrig været større, og der er brug for mange flere indsamlere i hele Jammerbugt Kommune.

Lige nu har Syrien akut behov for mad, medicin og lægehjælp i belejrede byer. I nærområderne er flygtningepresset større end nogensinde. Og i Syd-og Østafrika er millioner af børn lige nu truet af sult på grund af tørke og fejlslagen høst.

Samtidig støtter og hjælper Røde Kors de mest sårbare mennesker i Danmark ved at være til stede, når mennesker bliver ramt af ensomhed, når familier trænger til støtte, og når døende har brug for en kærlig hånd i de sidste timer.

Derfor har Kirsten og Leo Knudsen fra Skovsgaard, valgt at bruge tre timer for den vigtige sag. Indsamlingsleder i Brovst, Anna-Marie Holm, er glad for støtten fra Kirsten og Leo Knudsen, som begge har været flittige indsamlere i mange år, og håber, at deres støtte kan få endnu flere til at give tre timer til det vigtige hjælpearbejde.

En indsamler samler i gennemsnit 1.000 kroner ind på de tre timer.

- For de penge kan vi give mad til 28 børn i en måned, myggenet, som beskytter mod malaria, til 20 familier. Eller midlertidig husly til to familier, der har mistet deres hjem, forklarer Anna-Marie Holm.

I både Brovst og Fjerritslev er der plads til flere indsamlere, så hvis nogen har lyst at give en hånd er der ledige ruter. Indsamlingen starter kl. 11 og slutter kl 14 og der er mødested i Tinghuset.

Man kan melde sig som indsamler hos Røde Kors på telefon 70 10 00 00 hele døgnet, eller hos indsamlingsleder Per Gregersen på tlf. 40 41 58 64, Fjerritslev, og hos Anna-Marie Holm på telefon 9823 3303, Brovst.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.