Frederikshavn

Røde næser løber i Frederikshavn

Nu er det tid til Klovneløb. Et motionsløb til fordel for Danske Hospitalsklovne

Søndag 31. maj er der Klovneløb på Palmestranden.

Søndag 31. maj er der Klovneløb på Palmestranden.

FREDERIKSHAVN:På søndag, 31. maj klokken 13.00, bliver Klovneløbet, som er til fordel for Danske Hospitalsklovne, afholdt ved Palmestranden i Frederikshavn. Klovneløbet er et familieløb, hvor alle der kan kravle, gå eller løbe, kan være med.

Det handler ikke om at være hurtigst; det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål. Ruten er på 2,2 km og den må gerne løbes mere end 1 gang.

Prisen for deltagelse er 60 kroner og overskuddet går til at sikre hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. Der vil blive udleveret 1 stk. løbsnr., 1 stk. rød næse og 1 stk. vand til alle tilmeldte.

Du kan tilmelde dig Klovneløbet på: www.klovnelob.dk.

Der vil på løbsdagen være underholdning og musik fra den lokale musiker Lars Tversted, lodtrækning af sponsorgaver fra lokale firmaer, en vaskeægte brandbil. balloner med mere.

Så søndag kan man snildt springe i løbeskoene, finde sin indre klovn frem og tage familien med til Klovneløb i Frederikshavn og dermed støtte Danske Hospitalsklovne.

Hovedsponsorerne af løbet er dagligvarekæden Lidl, vikar-og rekrutteringsvirksomheden Adecco og IT-producenten Dell. De lokale arrangører af løbet er webshoppen Creativedot.dk og Palmestrandens Ishus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.