Ishockey

Rødovre-kaptajn: Fedt med lokalopgør i kvartfinaler

Det bliver med sjællandske ishockeybriller nogle drabelige dueller, der venter mellem Rødovre og Rungsted.

Rødovre-kaptajn Morten Andreasen (til venstre), der her ses i aktion for landsholdet, glæder sig til kampene mod Rungsted. Foto: Scanpix/Henning Bagger/arkiv

Rødovre-kaptajn Morten Andreasen (til venstre), der her ses i aktion for landsholdet, glæder sig til kampene mod Rungsted. Foto: Scanpix/Henning Bagger/arkiv

Det endte med to spændende lokalopgør i kvartfinalerne i ishockey, da holdene skulle vælge modstandere tirsdag aften.

Aalborg Pirates traf beslutning om at møde Frederikshavn White Hawks, og dernæst valgte Rødovre Mighty Bulls at dyste mod Rungsted Seier Capital.

Det var spillernes eget valg at snuppe Rungsted i kvartfinalerne, fortæller Rødovre-kaptajn Morten Andreasen.

- Det er fedt, at det bliver lokalopgør, vi skal ud i, siger Morten Andreasen til klubbens hjemmeside.

- Det er ikke nogen nem modstander, siger han og vurderer desuden, at der er gode muligheder for at gå videre, selv om det kan blive en lang serie.

- Man skal passe på med at række Rungsted en lillefinger. Vi skal finde vores disciplinerede spil frem, understreger han.

Rødovre, der endte som nummer tre i grundspillet, kunne vælge mellem Sønderjyske og Rungsted, og så var valget nemt, forklarer Morten Andreasen.

- Ud af de to tilbageværende hold var det en ønskemodstander, og det giver en ekstra dimension, at det bliver lokalkampe, og at vores tilhængere har nemt ved at komme til udekampene, ligesom modstandernes tilhængere også vil dukke op i massevis.

- Så det bliver både sjovt og spændende, og vi spillere glæder os, siger Rødovre-kaptajnen.

Jørgen Illemann, der er team manager i Rødovre, ser frem til Rungsted-kampene, fortalte han i den direkte transmission på Facebook tirsdag aften.

- Det bliver da helt fantastisk at få et sjællandsk kvartfinaleopgør i dansk ishockey.

- Det er omkring 15 år siden, hørte jeg på vandrørene. Det vil blive store kampe med masser af liv på lægterne, lyder det fra Illemann.

Der spilles bedst af syv kampe, og det første sjællandske lokalopgør spilles i Rødovre Skøjte Arena fredag klokken 19.30.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst