Rødt kort kostede AaB dyrt mod Blokhus FC

Det var måske ikke det smarteste i verden, at Daniel Christensen tidligere på ugen rendte og svinede den ene linjevogter til. I lørdagens kamp var linjevogter Andreas Knudsen forfremmet til dommer.

Marcus Tracy i en luftduel med Blokhus-forsvaret. Bagved ses AaB-spilleren Daniel Christensen, der indkasserede et tåbeligt rødt kort allerede efter 15 minutters spil i 2. divisionsopgøret. 
Foto: Claus Søndberg

Marcus Tracy i en luftduel med Blokhus-forsvaret. Bagved ses AaB-spilleren Daniel Christensen, der indkasserede et tåbeligt rødt kort allerede efter 15 minutters spil i 2. divisionsopgøret. Foto: Claus Søndberg

Og han havde ikke svært ved at vælge kulør på det kort, han skulle give Daniel Christensen efter en styg eftertackling et kvarter inde i kampen. Direkte rødt for nedslagtningen af hjemmeholdets bedste, Jeppe Østenkær, og inden AaB'erne havde fået omorganiseret sig, stod der 2-0 på lystavlen. Det blev også slutcifrene i lokalopgøret i 2. division vest i Pandrup. - Det røde kort punkterer fuldstændig kampen. - Vi går lidt i panik, og står og koger ved to indlæg, og så bliver det svært, konstaterer AaB-træner Finn Christensen om det røde kort, som var en tåbelighed af rang. I en chanceforladt anden halvleg kunne Blokhus stille og roligt køre sejren hjem. - Udvisningen giver os ekstra energi og løfter os. Men jeg er generelt fuldt ud tilfreds med vores indsats. Vi holder dem jo stort set væk fra chancer i hele kampen, anførte Henrik Larsen, træner for Blokhus FC.