Rønnow sat på bænken i smertefuldt Frankfurt-nederlag

Frederik Rønnow sad på bænken i hele kampen for Eintracht Frankfurt, som tabte 1-2 hjemme til Werder Bremen.

Eintracht Frankfurt hentede inden denne sæson Brøndby-målmanden Frederik Rønnow (i midten), som lørdag blev bænket. Her ses han i en anden kamp tidligere på sæsonen. Foto: Michael Dalder/arkiv/Reuters

Eintracht Frankfurt hentede inden denne sæson Brøndby-målmanden Frederik Rønnow (i midten), som lørdag blev bænket. Her ses han i en anden kamp tidligere på sæsonen. Foto: Michael Dalder/arkiv/Reuters

Det kan blive en sæson i skyggen af Kevin Trapp for den danske landsholdsmålmand Frederik Rønnow, hvis man skal tolke på den første kamp efter transfervinduets lukning.

Eintracht Frankfurt valgte fredag at leje PSG-keeperen Kevin Trapp i resten af denne sæson, og tyskeren startede lørdag inde i hjemmekampen mod Werder Bremen i den tyske Bundesliga.

Rønnow derimod måtte se hele kampen for bænken.

Her kunne danskeren også se Werder Bremen score på et direkte frispark seks minutter inde i overtiden, så Frankfurt tabte 1-2.

Målet blev sat ind af indskiftede Milot Rashica, og Trapp var helt ude ved bolden, men kunne ikke forhindre den i at gå i nettet.

Inden da havde Werder Bremens japanske offensivspiller, Yuya Osako, scoret til 1-0 efter 21 minutter.

11 minutter senere blev Frankfurt reduceret til ti spillere, da Jetro Willems fik rødt kort.

Alligevel lykkedes det Frankfurt at få udlignet, da Sebastien Haller udnyttede et straffespark efter 54 minutter.

Frankfurt-sportsdirektør Bruno Hübner forklarede fredag købet af Trapp med en skade hos Rønnow.

- Knæproblemerne hos Frederik Rønnow gjorde, at vi måtte overveje situationen. Desværre har han haft en knæskade i opstarten, og den er endnu ikke helet, så han er igen og igen plaget af det.

- Vi tror på hans (Frederik Rønnows, red.) kvaliteter og er overbeviste om, at han kan vokse ind i rollen som nummer 1, sagde Hübner på Frankfurts hjemmeside.

Trapp spillede i Frankfurt fra 2012 til 2015, inden han tog til den franske storklub.

28-årige Trapp var en del af Tysklands trup ved sommerens VM-slutrunde, hvor det dog ikke blev til spilletid for målmanden, der var med som reserve for førstevalget Manuel Neuer.

Frederik Rønnow kom til Frankfurt før den nuværende sæson efter tre år i Brøndby og fik i starten af august en meget ublid debut for sin nye tyske klub.

Det skete, da Frankfurts regerende pokalvindere på hjemmebane tabte hele 0-5 til Bayern Münchens mestre i kampen om den tyske Super Cup.

Nærmest endnu værre var det dog, da Rønnow og Frankfurt blev sendt ud i første runde af den tyske pokalturnering.

Sidste weekend var der en smule oprejsning til Frankfurt og danskeren, da holdet vandt 2-0 over Freiburg i første runde af Bundesligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.