Rørt FCM-boss: Mange flere trofæer venter i fremtiden

Claus Steinlein nyder øjeblikket, inden han skal i gang med at forstærke FCM's trup til næste sæson.

Rørt FCM-boss: Mange flere trofæer venter i fremtiden Foto: POLFOTO/Lars Poulsen

Rørt FCM-boss: Mange flere trofæer venter i fremtiden Foto: POLFOTO/Lars Poulsen

FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, er tydeligt påvirket efter klubbens første danske mesterskab.

Men Steinlein regner med, at titlen blot er den første af mange.

På Harboe Arena står han torsdag aften og kigger op på udebaneafsnittet med jublende FCM-fans efter 0-0-kampen mod FC Vestsjælland.

Selv om midtjyderne har ført ligaen fra start til slut, så er det nu helt sikkert, at FC København ikke længere kan true FCM, selvom der resterer tre spillerunder.

- Det er først i dag, at man kan nyde det og slappe af og suge til sig. Det er virkelig rørende at stå her, siger Claus Steinlein.

Var det endt med et nederlag torsdag i Slagelse, ville guldfesten være udskudt. Men det var der ifølge sportsdirektøren ingen fare for.

- Der var fuld kontrol. Ingen af holdene ville noget. Man ventede bare på, at uret nåede til 90 og så lidt tillægstid, siger Steinlein.

- Det her er den foreløbige kulmination på 15 års hårdt arbejde fra en masse mennesker. Fra Steen Hessel og Johnny Rune, der opfandt klubben i 1999 og drømte om at skabe en topklub.

- Til de mennesker, der står her nu - trænere, frivillige, ledere og fans. At vi kan stå her med mesterskabet allerede efter 15 år, det er stort, siger sportsdirektøren.

- Jeg er sikker på, at vi kan bygge videre på det fundament, vi har skabt nu. Fremtiden ser rigtig lys ud, og der kommer mange flere trofæer til vores klub, siger han.

Forude venter et transfervindue, hvor FCM dels vil forstærke sig til Champions League-kvalifikationen. Derudover forventer Steinlein også, at konkurrenterne i Alka Superligaen vil styrke sig.

- Næste år bliver det meget mere tæt, mange klubber vil opruste, og det vil vi også selv gøre.

- Vi vil være stærkere i næste sæson. Men først vil vi nyde øjeblikket, det skal spillerne også have lov til, og så ser vi frem til en spændende sæson fra efteråret, siger Claus Steinlein.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.