Rørt Lady Gaga viser vild kærlighedserklæring

Sangerinden blev forlovet med sin skuespillende modelkæreste valentinsdag og fremviser nu detaljerne af sin imponerende forlovelsesring.

På valentinsdag faldt den 33-årige model og skuespiller Taylor Kinney på knæ for sit hjertes udkårne, sangerinden Lady Gaga, med en glimtende, gigantisk forlovelsesring.

Sangerinden afslørede den søde hemmelighed på sin Instagram-profil med et billede af ringen, og nu deler hun flere detaljer om den smukke gestus.

Forsiden er en kæmpe hjerteformet diamant, mens bagsiden er en personlig og romantisk kærlighedserklæring. Med diamanter er der et "T" og et hjerte efterfulgt af et "S," som står for Stefani, som er Lady Gagas borgerlige fornavn.

- Min yndlingsdel ved forlovelsesringen, som Taylor og Lorraine designede, er de hvide diamanter. Han har altid kaldt mig mit fødenavn, lige siden vores allerførste date, skriver den 28-årige sangerinde og fortsætter sin jubel:

- Jeg er en så lykkelig kommende brud! Jeg kan slet ikke stoppe med at smile!, lyder det fra Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Lady Gaga og Taylor Kinney mødte hinanden under indspilningerne til Gagas musikvideo "Yoü and I" i 2011. Parret gik fra hinanden i 2012, men fandt kort tid efter sammen igen, og nu skal det lykkelige par så giftes.

Se Lady Gagas imponerede forlovelsesring her: https://instagram.com/p/zQwueIJFFj/?modal=true & utm_source=partner & utm_medium=embed & utm_campaign=photo

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.