Rørt til tårer over skulderklap

Susan Christensen er månedens medarbejder på kommunen

Kollegerne i sekretariatet i arbejdsmarkedscentret sætter stor pris på Susan Christensen. Privatfoto.

Kollegerne i sekretariatet i arbejdsmarkedscentret sætter stor pris på Susan Christensen. Privatfoto.

FREDERIKSHAVN:December måneds trivselspris i kommunen gik til en betænksom kollega. Susan Christensen fra sekretariatet i arbejdsmarkedscentret blev enstemmigt indstillet af sine kollegaer, for – som de skriver:

Susan ikke bare sørger for de små ting i hverdagen, flag på bordet ved fødselsdage, husker vores mærkedage, samler ind til gaver, påmindelser og alt det der gør vores hverdag på arbejdspladsen rigtig god.

Susan bakker altid sine kollegaer op og er ikke bange for at sige sin ærlige mening, og når situationen kræver det, så går hun forrest.

Susan sætter altid sig selv til side når en medarbejder mistrives og taler med store ord til både ansvarlige kollegaer og chefer.

Susan er alt i alt en kollega man kan regne med, der for har vi indstillet hende.

Prisen blev overrakt af Susanne W. Eliassen og Lilly Pedersen fra Trivsels- og sundhedsfremmegruppen og ikke et øje var tørt, for Susan blev simpelthen bare så glad, rørt og stolt, at det udløste en mindre tåreflod. Men hvor herligt at vi kan samles om gode oplevelser, små skulderklap og gensidig respekt blandt kollegaer, udtaler Lilly Pedersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.