Rørt Williams troede ikke på comeback

Både Serena Williams og Agnieszka Radwanska græd under interviewene efter kampen

Serena Williams var rørt efter sin sejr ved Wimbledon. Foto: Scanpix

Serena Williams var rørt efter sin sejr ved Wimbledon. Foto: Scanpix

LONDON:Sidste forår blev Serena Williams indlagt på et hospital i Los Angeles med en blodprop i den ene lunge - lørdag eftermiddag vandt hun sin første grand slam-sejr siden den livstruende oplevelse.

Med Wimbledon-trofæet i armene var hun rørt til tårer.
- Jeg var lige ved ikke at klare det for et stykke tid siden, men nu er jeg her igen, og det er fantastisk. I troede aldrig, at jeg skulle være her igen, siger Serena Williams i det officielle interview efter kampen.
Williams takkede både sin søster Venus og andre på tribunen, fordi de havde støttet hende i den svære tid. Sejren var den femte ved Wimbledon for Serena Williams, der også havde tid til at joke med sin søster.
- Jeg har altid villet have, hvad Venus har. Og tak til dig Venus for dine råd, da det regnede, sagde hun, mens hun kiggede på sin smilende søster.
- Jeg var bare nødt til at kopiere dig. Beklager.
Serena Williams havde også roser til sin modstander Agnieszka Radwanska, som gav hende god modstand i særligt andet sæt i finalen, som endte 6-1, 5-7, 6-2.
- I burde alle sammen give hende en klapsalve mere, fordi hun er så fantastisk, sagde en lettere overstadig Williams.
Radwanska selv var også rørt til tårer, selv om hun lige havde tabt sin første grand slam-finale nogensinde og derfor ikke kommer op som den bedste dametennisspiller i verden.
- Det har været de to bedste uger i mit liv. Jeg er bare glad for at være her, siger Radwanska.
- Jeg havde chancen for at vinde, men det var ikke min dag i dag. Jeg vil prøve næste år, så lad os se, siger den kun 23-årige polak.
Radwanska rykker dog op på andenpladsen på WTA-ranglisten, mens Serena Williams kan glæde sig over at have 14 grand slam-sejre i alt. /ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.