Røver forsøgte at stikke af i lånebil

Politiet ventede på manden, da han ville aflevere bilen tilbage

Arkivfoto

Arkivfoto

Esbjerg, Torsdag /ritzau/

En sønderjysk mand bad om en prøvetur i en bil og brugte den kort efter som flugtbil efter et røveri.

HØJER:Selv om han havde forberedt sig, fik en 35-årig mand kun kort tid på fri fod, efter at han havde begået et røveri mod et apotek i Højer i Sønderjylland.

Iført en hætte med huller til øjnene og bevæbnet med en kniv dukkede manden først på eftermiddagen torsdag op i apoteket og krævede penge.

- Han fik udleveret et beløb og kørte fra stedet i en sort personbil, fortæller vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

Vågne vidner

Så langt gik det godt for røveren, og han kunne måske være sluppet godt fra sin ugerning, hvis ikke det havde været for et par årvågne vidner ved apoteket.

- De så ham parkere bilen og afmontere et par prøveplader. Da han derefter trak en hue ned over hovedet, besluttede de at ringe til os, forklarer Erik Lindholdt.

Vidnerne bemærkede desuden, at der på prøvepladerne stod navnet på en bilforhandler i Tønder, og politiet besluttede derfor at aflægge bilforhandleren et besøg.

- Da politifolkene nåede frem, mødte de en 35-årig mand, der var ved at aflevere en bil, som han havde lånt til en prøvetur, fortæller vagtchefen.

Det viste sig, at den 35-årige havde både kniv, maskering og udbytte fra røveriet på sig, og han blev uden videre dramatik anholdt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.