Røvere fra Vråbag tremmer

Nordjyllands Politi slog til på en privatadresse i Hjørring, og anholdt den anden gerningsmand bag et voldsomt røveri i Vrå søndag eftermiddag.

En beboer i en kælderlejlighed i Vrå blev søndag eftermiddag udsat for røveri. To ukendte gerningsmænd bankede på døren og kom ind.

En beboer i en kælderlejlighed i Vrå blev søndag eftermiddag udsat for røveri. To ukendte gerningsmænd bankede på døren og kom ind.

Nordjyllands Politi er kommet en del nærmere opklaringen af det røveri, der blev begået mod en privatadresse i Vrå søndag eftermiddag. Den anden gerningsmand, en 31-årig mand fra lokalområdet, blev tirsdag aften anholdt på en privatadresse i Hjørring. Han blev efterfølgende varetægtsfængslet i sagen onsdag. Røveriet fandt sted søndag eftermiddag, da to røvere trængte ind i en kælderlejlighed i Strømgade i Vrå, hvor de med kniv og skruetrækker truede to beboere. Røverne mente, at en beboer skyldte dem penge. Det viste sig imidlertid, at det var en tidligere beboer, som havde sat sig i gæld. De to gerningsmænd ville imidlertid ikke gå tomhændede fra lejligheden, og de stjal derfor et fladskærms-tv, en computer-fladskærm og en bærbar computer. Den anden gerningsmand er en 22-årig mand fra Hjørring. Han blev allerede tirsdag varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør.