Hvidbjerg

Røvere med koben og skruetrækker tømte bankbokse

Personalet blev overrasket af to mænd kort efter lukketid

Arkivfoto

Arkivfoto

HVIDBJERG:Medarbejderne i Sparekassen Thy i Hvidbjerg i Thyholm blev torsdag aften overrasket af to mænd, da de var ved at lukke sparekassen ned for dagen.

- Klokken 18.02 fik vi en overfaldsalarm ind fra Sparekassen Thy i Storegade. Kort efter lukketid kom der to mænd op fra kælderen. De havde formentlig brudt en kælderdør op, siger vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Mændene fremsatte ikke trusler, men deres hensigt var ikke til at misforstå.

- Efter at de kom op fra kælderen, begyndte de at bryde bankbokse op. Den ene havde et tørklæde for ansigtet, en mørk kasket og en blå soft-shell-jakke. Han medbragte et koben.

- Den anden havde en blålilla kasket på og også et tørklæde for ansigtet. Han havde en skruetrækker i hånden, siger Ole Vanghøj.

Efter kuppet forlod de stedet i en koksgrå Audi A3, som blev kørt af en tredje person.

Det er uvist, hvilket udbytte mændene slap væk med. Bankboksene tilhører sparekassens kunder, og deres indhold er derfor ikke sparekassen bekendt.

Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne kontaktes af folk, der eventuelt har set noget til gerningsmændene eller deres bil. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.