Rohde: Jeg er nødt til at tage til genmæle

EU-parlamentariker Jens Rohde svarer igen på kritik fra Venstres politiske ordfører i sag om sexrygter.

Rohde: Jeg er nødt til at tage til genmæle

- Det har hun lov at mene.

Venstres EU-parlamentariker Jens Rohde trækker på skulderen over, at hans partifælle, Venstres politiske ordfører Ellen Trane Nørby, kalder det "voldsomt ukollegialt og skadeligt at beskylde andre for at fremsætte udokumenterede påstande".

- Det her har ikke nogen med Venstre at gøre. Jeg er som ægtemand og far nødt til at tage til genmæle over for de ting, jeg er blevet konfronteret med, siger Jens Rohde til Ritzau.

I Ekstra Bladet lørdag fortæller EU-parlamentsmedlemmet, at han under nattefesten ved Venstres landsmøde for to uger siden blev ringet op af tre kilder, der fortalte ham, at der blev spredt rygter om, at han "går rundt og knalder med sine medarbejdere i Bruxelles".

Det har fået politisk ordfører Ellen Trane Nørby til at tage skarp afstand fra Rohdes udtalelser. Hun kalder det ukollegialt og skadeligt at beskylde andre for fremsætte udokumenterede påstande.

Men det vil Jens Rohde ikke have siddende på sig.

- Hvis nogen føler sig ramt af det, må det står for egen regning. Intet menneske i verden vil ønske at se sig selv forbundet med sådanne rygter - heller ikke i avisen.

- Men alternativet ville være hvisken og tisken, hver gang min kone og jeg viser os i Venstre-kredse. Det står jeg ikke model til. Det er ikke mig, der har fundet på, at jeg antaster mine medarbejdere, siger Jens Rohde.

Han stjal billedet på Venstres landsmøde på grund af en kronik i en Berlingske, hvor han blandt andet opfordrer til mere vidtrækkende EU-reformer, end hans parti går ind for.

På landsmødet skulle Jens Rohde egentlig have været valgt til partiets spidskandidat ved EU-parlamentsvalget i 2014, men det valg er nu udskudt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.