Rolig rockfest i plus trods færre gæster

Godt 4.000 købte billet til Rock i Frederikshavn, der forløb fredeligt og roligt

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:4115 løste billet til lørdagens Rock i Frederikshavn, og selv om det er næsten 1500 færre end i 2012, bliver der efter alt at dømme igen Rock på Knivholt i 2014.

- Nu skal vi lige ryste støvet af os og have regnet det hele igennem, men jeg kan ikke se nogen grund til, at vi ikke skulle være klar igen næste år, siger Thomas Hansen, talsmand for Sportens Venner.

Få købte ved indgangen

Inden festen åbnede lørdag, havde arrangørerne solgt 4.000 billetter, men helt overraskende købte kun 115 gæster billet ved indgangen lørdag.

- Det kom bag på os, og vi kan dårligt bruge vejret som undskyldning, men vi havde på forhånd nedjusteret budgetterne, så jeg tror på et lille plus, når alle regninger er betalt, siger Thomas Hansen.

4115 ambassadører

Flytningen fra dyrskuepladsen til gårdspladsen på Knivholt blev en succes.

- Jeg har kun hørt positivt om det, så nu har vi forhåbentlig 4115 ambassadører, der fortæller den gode historie videre. Samtidig er det meget lettere for os, der arrangerer, når vi kan udnytte gårdens flotte rammer, siger en træt med glad arrangør.

- Vi er nu ene om at arrangere det i Kvissel-Ravnshøj IF, og det er vi da lidt stolte over, at vi kan.

Kvalitetsløft i madboderne

Spisetid på Vægteren stod i år for bespisningen, og det faldt også i god smag. Ingen slappe pølser eller frosne burgere og stort set ingen kø.

- Det lader også til, at vi slap for hærværk og slagsmål. Politiet var her to-tre gange, men alt i alt forløb det festligt og uden ballade, siger Thomas Hansen dagen derpå.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.