Rommedahl-reserve trives på stor scene

Med Dennis Rommedahls skade er Tobias Mikkelsen i den grad i spil som højrekant mod Tyskland på søndag.

Rommedahl-reserve trives på stor scene

FC Nordsjælland-spilleren Tobias Mikkelsen ligner den oplagte erstatning for kantspilleren Dennis Rommedahl, der ifølge landstræner Morten Olsen ikke bliver sin skade i baglåret kvit inden søndagens vigtige EM-kamp mod Tyskland.

Men Tobias Mikkelsen er ikke meget for at forholde sig til situationen, selvom den danske mester i de to første EM-kampe mod Holland og Portugal netop er kommet på banen som afløser for Rommedahl.

- Nu må vi se. Jeg ved det ikke endnu. Jeg har ikke fået noget at vide endnu.

- Det kommer an på, hvilken type landstræneren vil bruge. Der er også andre typer end mig, som også har gjort det godt, siger Tobias Mikkelsen, der er med til sin første slutrunde.

Han ved dog godt, at han nyder at være med til EM.

- Det er klart, at dette er den store scene og måske det største, du kan opnå som spiller, og jeg ved, at der er mange, som sidder og kigger på en, siger højrekanten, som var fint tilfreds med de 30 minutter, han fik i onsdagens 2-3-nederlag til Portugal:

- Det var et fint indhop, for jeg nåede dårligt nok at varme op, så det var lidt af en koldstart.

Søndagens kamp mod Tyskland begynder klokken 20.45 og spilles i ukrainske Lviv. En sejr sender Danmark videre til kvartfinalen, uafgjort kan være nok, mens et nederlag betyder dansk EM-exit.

/ritzau/