Ronaldo alene i verden

Holdkammeraterne producerer ikke chancer nok til Ronaldo, mener det tidligere fodboldikon, Luis Figo.

Christiano Ronaldo er en fremragende spiller, men han får ikke nok hjælp af holdkammeraterne, ener Luis Figo. Foto: Scanpix

Christiano Ronaldo er en fremragende spiller, men han får ikke nok hjælp af holdkammeraterne, ener Luis Figo. Foto: Scanpix

Real Madrids Cristiano Ronaldo og Portugals Cristiano Ronaldo er to helt forskellige spillere.
Hvor den portugisiske landsholdsanfører nærmest scorer mål, som det passer ham i Real Madrids hvide trøje, er det langt mere sparsomt med højdepunkterne, når han trækker Portugals røde spillebluse over hovedet.
Et mål i hver tredje kamp, som han er noteret for på landsholdet, ville være et flot snit for de fleste spillere i verden, men med de standarder for målscoring, Ronaldo har sat de senere år, er det knapt så imponerende.
Nu kommer Ronaldos forgænger som Portugals absolutte fodboldikon, Luis Figo, imidlertid anføreren til undsætning.
- Jeg synes, holdet skal gøre mere for ham, siger han ifølge AFP.
- Cristianos varemærker er hans afslutninger og scoringer, så hvis ikke holdet producerer de muligheder, så går det selvfølgelig ud over hans præstation, lyder vurderingen fra Luis Figo, der sluttede sin landsholdskarriere i 2006 efter 127 kampe for Portugal.
I portugisiske medier får Cristiano Ronaldo ros for sit engagement og arbejde i holdets første EM-opgør mod Tyskland. Men igen kom den ellers så målfarlige Real Madrid-spiller kun frem til sporadiske muligheder i en kamp, Portugal endte med at tabe 0-1.
Luis Figo mener da også, at hele holdet skal oppe sig, hvis ikke det skal blive til et nyt nederlag mod Danmark på onsdag.
- Det skal blive bedre. Portugal var ikke effektive nok, da de fik mulighederne. Der er ikke tid til flere fejl - vi skal vinde de to næste kampe, siger Figo.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.