Ronaldo: Min konflikt med Mourinho er løst

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo bekræfter at have haft problemer med sin klubtræner José Mourinho.

7. februar 2013 22:35 - Opdateret 7. februar 2013 22:36

Ronaldo: Min konflikt med Mourinho er løst

I flere måneder har der været skriverier om en konflikt mellem Cristiano Ronaldo og José Mourinho i Real Madrid.

Det bekræfter Ronaldo nu som at være sandt, men angriberen siger også, at problemerne mellem ham og træneren er løst.

- Det var et meget personligt spørgsmål, men det er løst nu og alt er godt. Det, som sker i omklædningsrummet, bliver i omklædningsrummet, siger Ronaldo til den spanske avis AS.

Senest har tv-journalisten Sara Carbonero, der er kæreste med Real Madrid-anfører Iker Casillas, offentligt fortalt, at der er problemer mellem dele af spillertruppen og Mourinho.

Det bryder Ronaldo sig ikke om.

- Visse ting kan jeg ikke snakke om, men det er en delikat situation, og jeg synes ikke, at det var det rigtige at gøre.

- Folk må sige, hvad de vil, selvom jeg ikke mener, at det var det rigtige at gøre, for det, der sker i omklædningsrummet, skal blive i omklædningsrummet, og hvis du ved noget, bør du ikke tale om det offentligt, siger Ronaldo.

Portugiseren ved ikke, om hans landsmand træder tilbage som træner i Real Madrid, når sæsonen slutter, hvilket mange medier gætter på.

- Jeg tror, at han som minimum fortsætter sæsonen ud, for han er en træner, der altid ønsker at vinde, og vi har stadig muligheder.

- Efter sæsonen kommer han til at beslutte, hvad der er bedst for ham, spillerne og klubben. Men jeg ved ikke, hvad han eller klubben tænker, siger Ronaldo.

Mourinho førte Real Madrid til det spanske mesterskab i sidste sæson, mens holdet i denne sæson er distanceret af FC Barcelona i Primera Division med 16 point.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...