Ronaldo-ros efter pokaltriumf: Han er verdens bedste

Real Madrid er klar til Copa del Rey-finalen, efter Barcelona fik hjemmebane-klø af den sprudlende portugiser.

Ronaldo-ros efter pokaltriumf: Han er verdens bedste

Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo bliver hyldet af sine holdkammerater, efter han tirsdag aften sænkede FC Barcelona i den spanske pokalturnering.

Den portugisiske spiller scorede to af hovedstadsklubbens mål i 3-1-sejren på den svære udebane Camp Nou i Barcelona. En sejr, der betyder, at Real Madrid nu er i finalen i Copa del Rey.

- Jeg har altid sagt, at han (Ronaldo, red.) er den bedste i verden, og han leverer altid varen i de her kampe, lyder det fra Real Madrids viceanfører, Sergio Ramos.

Ronaldo har nu scoret i de seneste seks "El Clasicos" på Camp Nou. Det er desuden første gang i mere end et årti, at Barcelona taber til Real Madrid på hjemmebane med to mål.

Også Real Madrids skadede målmand og anfører Iker Casillas roser Ronaldo.

- Det var en meget stærk præstation, og vi var fantastiske i forsvaret. Cristiano var fænomenal. Det var en toppræstation, og vi fortjener at være i finalen, lyder det fra Casillas ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Cristiano er en afgørende spiller for os. Men hele holdet leverede en fremragende indsats.

- Han har ikke bare vist sine evner i denne kamp, men også i andre Clasicos, siger Madrid-målmanden, som blev sendt til pressemødet efter kampen i stedet for Real Madrid-træner José Mourinho.

Real Madrid håber nu på, at holdet kan gentage succesen i weekenden, når de to storklubber igen mødes. Denne gang i ligaen på Santiago Bernabeu i Madrid.

Barcelonas assistenttræner, Jordi Roura, erkender, at Madrid spillede godt i angrebet, mens Barcelona lavede fejl i forsvaret. Han mener dog, at holdet blev snydt for to straffespark i løbet af kampen.

- Vi er nødt til at glemme det her nederlag så hurtigt som muligt, siger Jordi Roura.

Assistenttræneren, som styrer Barcelona-mandskabet, mens cheftræner Tito Vilanova i New York kommer sig efter en kræftoperation, retter nu fokus mod ligaen og Champions League.

Barcelona har et stort forspring til efterfølgerne i Primera Division, mens holdet er mere presset i den europæiske turnering. Barcelona tabte i sidste uge overraskende 0-2 ude til AC Milan i den første af to 1/8-finaler i Champions League.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst