Ronaldo slår fast: Min fremtid er i Madrid

Trods rygter om et skifte til Manchester United har Cristiano Ronaldo ingen planer om at forlade Real Madrid

Cristiano Ronaldo kommer ikke til at gøre comeback i Manchester United-trøjen. Arkivfoto: Henrik Bo

Cristiano Ronaldo kommer ikke til at gøre comeback i Manchester United-trøjen. Arkivfoto: Henrik Bo

MADRID:Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo har tænkt sig at fortsætte karrieren i Real Madrid i de kommende år.

Det siger målslugeren efter en sommer, der har været fyldt med rygter om en forestående tilbagevenden til sin tidligere klub, Manchester United.

- Jeg har spillet i Spanien i fire år, og jeg nyder virkelig at spille der. Jeg ønsker at fortsætte med det, siger Cristiano Ronaldo ifølge nyhedsbureauet AFP.

Han ser frem til at arbejde under den nye træner Carlo Ancelotti i den kommende sæson, hvor det store mål er at vinde Champions League-trofæet til Real Madrid, der ikke har nappet den prestigefyldte pokal siden 2002.

- Jeg forsøger altid at blive bedre. Sådan vil det også være næste sæson, hvor vi fokuserer på at vinde La Liga og Champions League, lyder det.

Cristiano Ronaldo siger dog ved samme lejlighed, at han fortsat nærer varme følelser for Manchester United, hvor han spillede fra 2003 til 2009.

- Det er en klub, der har været i mit hjerte, siden jeg spillede der, og alle ved, at jeg har et lidenskabeligt forhold til klubben, men min fremtid er i Real Madrid, og jeg vil gerne blive der, siger Cristiano Ronaldo.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.