Ronaldo tordner Real til sejr over Atlético

Real Madrid vandt nemt 2-0 over Atlético Madrid med Cristiano Ronaldo i den absolutte hovedrolle.

Ronaldo tordner Real til sejr over Atlético

Cristiano Ronaldo afgjorde slaget om den spanske hovedstad, da Real Madrid lørdag aften vandt 2-0 over lokalrivalerne fra Atlético Madrid.

Portugiseren bragte værterne foran med 1-0 på et frispark efter et kvarter og lagde senere op til Mesut Özil, der midtvejs i anden halvleg øgede til 2-0.

Real Madrid dominerede kampen fra start til slut, og det var svært at tro, at Atlético aktuelt indtager en topplacering i Primera Division som nummer to efter det suveræne tophold fra Barcelona.

Atlético ville ikke meget på Santiago Bernabeu, og Iker Casillas i Real Madrid-målet blev ikke sat på nogen nævneværdige prøver.

Cristiano Ronaldo havde derfor ingen problemer med at overstråle Atléticos topscorer Radamel Falcao, der har nettet 11 gange i denne sæson.

Ronaldo sendte Real på vinderkurs med et scoring direkte på frispark efter et kvarter, og han viste eminent overblik, da han lagde op til Mesut Özils scoring. Ronaldo sendte en knivskarp aflevering gennem straffesparksfeltet til Özil, der nemt kunne score.

Den portugisiske stjerne var tæt på at bidrage med endnu flere mål, men ramte to gange træværket.

Real Madrid indtager tredjepladsen i Primera Division og har 11 point op til topholdet fra Barcelona.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.