Aalborg

Ronaldo ude mod AaB

Den portugisiske superstjerne ligner ikke en mand, der bliver klar til kampen mod AaB, efter han fik et slag på hoften mod Sunderland.

Manchester Uniteds Cristiano i aktion i lørdagens kamp mod Sunderland, der for hans vedkommende sluttede før tid. En hofteskade tvang ham til at udgå, og portugiseren er næppe med mod AaB på onsdag.
Foto: Scanpix

Manchester Uniteds Cristiano i aktion i lørdagens kamp mod Sunderland, der for hans vedkommende sluttede før tid. En hofteskade tvang ham til at udgå, og portugiseren er næppe med mod AaB på onsdag. Foto: Scanpix

Det så ikke specielt dramatisk ud, men Cristiano Ronaldo var slet ikke i tvivl, da han tyve minutter inde i anden halvleg fik et slag på hoften i lørdagens Premier League kamp mod Sunderland. Portufiseren sparkede selv bolden ud over sidelinien og under højlydt buhen fra hjemmeholdets tilhængere valgte han at gå direkte i omklædningsrummet uden at vente på at blive skiftet ud. Der gik to minutter, inden United kunne sætte Ryan Giggs ind i stedet for. - Det er en skade vi vil teste de kommende dage, men det minder lidt om, der holdt Wayne Rooney ude i en to-tre kampe på et tidspunkt i sidste sæson, siger manager Sir Alex Ferguson til den engelske avis The Independent.