Ronaldo vender hjem til Old Trafford

Der er højspænding før returopgøret mellem Real Madrid og Manchester United efter 1-1 i Madrid. Cristiano Ronaldo vender hjem til Old Trafford for første gang.

Ronaldo vender hjem til Old Trafford

Real Madrids stjerneangriber Cristiano Ronaldo vil blive tiljublet af de engelske fans, når han i aften for første gang, siden han forlod Manchester United i 2009, træder ind på Old Traffords græstæppe.

Det forudser den portugisiske landsholdsspillers tidligere klubkammerat Patrice Evra, selvom Ronaldo meget vel kan ende med at sende sin gamle klub ud af Champions League.

- Cristiano vil få en fantastisk modtagelse tirsdag aften på grund af det, han opnåede for Manchester United. Vores fans vil aldrig glemme det, han gjorde, siger Evra til Uniteds tv-kanal MUTV.

Ronaldo var med til at sikre Manchester United flere store titler - blandt andet Champions League-trofæet i 2008.

- Dette er Cristianos hus, så der vil være mange følelser. Jeg håber, at han ikke spiller godt på grund af det. Men han er en vinder. Han er en stort konkurrencemenneske. Hvis Cristiano kan vinde over United, så vil han gøre det, siger Evra.

Ronaldo scorede Real Madrids mål i det første opgør mellem de to storklubber, hvor det endte 1-1.

- Cristiano elsker fortsat klubben. Jeg husker, at jeg talte med ham efter den første kamp i Madrid. Han sagde, at det ville blive endnu sværere for ham at spille mod United i Manchester, siger Evra.

Begge mandskaber er inde i en særdeles god stime, forud for braget i Manchester.

I sidste uge sikrede Real sig en plads i den spanske pokalfinale, da klubben slog Barcelona ud, og da de to hold i weekenden igen stod over for hinanden, blev det til endnu en Real-sejr.

United ligner efterhånden en sikker engelsk mester, og efter lørdagens sejr på 4-0 over Norwich City, holder klubben fast i sit solide forspring ned til de forsvarende mestre fra Manchester City på andenpladsen.

- Det bliver en fantastisk aften, siger Uniteds manager, Alex Ferguson, ifølge AFP.

- Vi taler om to af verdens bedste klubber. Følelserne vil være høje, og jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk kamp, siger han.

Uniteds udebanemål i den første kamp betyder, at det engelske mandskab går videre, hvis aftenens opgør ender målløst.

- Hvis vi kan holde målet rent tirsdag, går vi videre. Men jeg tror, at begge hold vil score mål. Jeg håber bare, vi får flere end dem, siger Ferguson.

Kampen kan samtidig blive en milepæl for Uniteds walisiske landsholdspiller Ryan Giggs, der har mulighed for at runde sin kamp nummer 1000 i seniorfodbold, efter han sad over i weekendens spillerunde.

I aftenens andet returopgør tager Dortmund hjemme imod Shakhtar Donetsk, efter det første opgør endte 2-2.

Begge kampe fløjtes i gang klokken 20.45.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.