Rooney efter 3-0-triumf: Vi skyldte en sejr

United-spillerne skyldte sig selv og alle andre en stor præstation mod Olympiakos, siger Wayne Rooney.

Med 3-0-sejren over Olympiakos onsdag aften, fik Manchester United lige akkurat det resultat, holdet skulle bruge for at komme videre til Champions League-kvartfinalen.

Efter en hidtil skuffende sæson er det en triumf, der falder på et tørt sted i den engelske storklub, som er ude af topstriden i den hjemlige liga.

- Vores vilje til at vinde bar os igennem. Fansene var bag os og fortjente et godt resultat i aften. Vi skyldte os selv og alle andre det her. Nu kan vi forhåbentlig bruge resultatet til at få skudt sæsonen i gang, siger Wayne Rooney til Sky Sports.

Det flotte resultat kommer kun tre dage efter, at United gik helt til bunds mod Liverpool, og derfor er det også for tidligt at sige, at holdet nu er kommet i gang.

Sådan lyder det fra superveteranen Ryan Giggs, der leverede en stærk præstation på Uniteds centrale midtbane.

- Vi har tidligere lavet gode resultater i denne sæson og så ikke fulgt det op. Det skal vi gøre nu. Vi må ikke lade det her stige os til hovedet, advarer Giggs overfor Sky Sports.

- Men det var en meget fin kamp af os. Vi vidste, at det ville blive hårdt, og at vi skulle score tre mål. Men vi klarede det, siger Ryan Giggs.

Dermed er Manchester United et af de otte tilbageværende hold i Champions League. Der bliver trukket lod til kvartfinalerne på fredag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.