Rooney ser frem til angriberrolle og vil score 20 mål

Manchester United-spilleren håber at få gang i målproduktionen, efter at han er blevet fri af midtbanerolle.

Wayne Rooney spillede adskillige positioner på Manchester Uniteds hold i sidste sæson.

Klubbens manager, Louis van Gaal, placerede den engelske landsholdsspiller som blandt andet midtbanespiller og kantspiller, og Rooney lavede blot 12 mål i Premier League og i alt 14 mål i alle turneringer.

Efter afskeden med den hollandske angriber Robin van Persie er manageren imidlertid indstillet på at sende Wayne Rooney frem på favoritpositionen som forreste angriber, hvilket glæder englænderen.

- Min bedste position er, som jeg altid har sagt, som angriber, der søger ind i straffesparksfeltet.

- Og i de to sæsoner, hvor jeg virkelig har spillet som forreste angriber, har jeg scoret flest mål. Det er dér, manageren og jeg mener, at jeg er bedst, siger Wayne Rooney ifølge nyhedsbureauet AFP.

Angriberen har efterhånden tilbragt 11 år hos Manchester United, hvor han har scoret 170 mål i 340 Premier League-kampe.

- Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan score 20 mål eller flere på en sæson igen for United. Jeg er klar til at påtage mig det ansvar og være den spiller, der scorer målene for holdet.

- 2011/12-sæsonen var sidste gang, hvor jeg spillede hele sæsonen som angriber, siger Wayne Rooney med henvisning til en for ham meget målrig sæson.

Her scorede han 27 mål i Premier League og i alt 34 mål i alle turneringer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst