Rooney sværger troskab til Englands landshold

Englands fodboldanfører Wayne Rooney vil spille for England nærmest til han skal bæres fra banen.

Anføreren for det engelske fodboldlandshold, Wayne Rooney, sværger nærmest evig troskab til landsholdet.

Han vil spille, så længe han overhovedet kan. Og selvom det er 12 år siden, han scorede sit første mål på landsholdet, er hans appetit slet ikke svækket.

Det siger den 29-årige angriber fra Manchester United til engelske medier oven på Englands EM-kvalifikation i weekenden.

Wayne Rooney tangerede Bobby Charltons rekord med 49 scoringer på landsholdet, da England vandt over San Marino i lørdags, og han håber at være alene om rekorden allerede på tirsdag, hvor England møder Schweiz på Wembley.

Men ellers skulle der komme andre muligheder.

- Jeg kommer ikke til at sige, at jeg ikke står til rådighed for landsholdet. Jeg er sikker på, at det snarere bliver managerens valg, end det bliver mit. Jeg ser det som en stor ære at spille for England, siger Wayne Rooney ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Hvis Englands manager, Roy Hodgson, har lyst til at bruge Wayne Rooney ved næste sommers EM-slutrunde i Frankrig, vil det blive Rooneys syvende slutrunde med landsholdet. Og han tager meget gerne VM i Rusland med i 2018.

- Jeg føler, at jeg er klar til at tage Rusland med. Efter det, må vi se om manageren synes, at jeg skal være på landsholdet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.