Ros til Tumlehuset i Thisted: - Vi er her for børnene

Integrationsråd giver skulderklap for at have hjertet på rette sted

Pernille K. Damsgaard og Kurt Bering
Lederen af Vuggestuen Tumlehuset, Gitte Thyrrestrup, blev rørt, da hun torsdag modtog prisen af Nataliia Gudymenko og Preben Holler fra integrationsrådet.
Frivilligt arbejde 12. oktober 2018 06:20 - Opdateret 12. oktober 2018 07:12

THISTED: Torsdag blev årets integrationspriser uddelt. Traditionen tro bliver de givet til en person, en forening og en virksomhed.

- I år har vi valgt at sætte fokus på dem, der gør en forskel for at støtte børn med udenlandsk baggrund til at være en del af det lokale fællesskab her i Thy, sagde Nataliia Gudymenko, der er formand for integrationsrådet i Thisted Kommune.

Derfor faldt valget på blandt andre Vuggestuen Tumlehuset på Grønningen, som har en høj andel af tosprogede børn.

Det glæder lederen af Tumlehuset, Gitte Thyrrestrup.

- Det er dejligt at blive anerkendt. Vi er her for børnene, og det handler om at have forståelse for andre kulturer. Alle er ligeværdige, og alle skal tages alvorligt, sagde Gitte Thyrrestrup, efter hun havde fået overrakt diplom, blomster og chokolade.

Den personlige pris gik til Ejgil Boye fra Røde Kors i Thisted.

- Han har hjulpet familier i nød og været bagmand for mange arrangementer, sagde Preben Holler (S), der sammen med Nataliia Gudymenko uddelte priserne.

Thistedspejderne blev også hædret, da de har haft succes med at inkludere flygtninge både som deltagere og aktivitetsledere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...