Rosenborg-træner: Bendtner mangler et stykke endnu

Kåre Ingebrigtsen ser frem til, at Nicklas Bendtner bliver mere integreret på Rosenborgs hold.

Ritzau
Nicklas Bendtner scorer til 1-0 i sin ligadebut for Rosenborg, Eliteserien fotball 2017: Rosenborg - Odd, Nicklas Bendtner Foto: Scanpix/Ole Martin Wold
3. april 2017 09:39

Nicklas Bendtner kom med et mål hurtigt i fokus, da han søndag ligadebuterede for Rosenborg i 3-0-sejren hjemme over Odd.

Rosenborgs cheftræner, Kåre Ingebrigtsen, glæder sig over, at den danske angriber fandt vej til målet, og han forventer mere fra Bendtner i fremtiden.

- Han har et stykke igen, siger træneren til det norske nyhedsbureau NTB.

- Nicklas er en god spiller, men det handler lige så meget om, at vi skal lære hinanden at kende, så vi får endnu mere nytte af ham.

- Vi kan jo se, hvordan han vender forkert, når vi spiller bolden op til ham. Vi skal også lære Nicklas bedre at kende. Det tror jeg også, at vi ganske hurtigt kommer til at gøre, siger Kåre Ingebrigtsen.

Rosenborg har ikke mindst hentet Nicklas Bendtner, fordi klubben håber, at han kan være med til at sikre succes i europæisk fodbold.

De norske mestre var senest med i Champions League-gruppespillet i 2007/2008-sæsonen.

I sidste sæson formåede Rosenborg ikke at kvalificere sig til et europæisk gruppespil.

- I dag (søndag, red.) fik han en chance, og han scorede. Det har været forskellen for os i Europa på det seneste. Vi har ikke formået at udnytte de chancer, vi har fået, men det har modstanderne.

- Derfor har vi hentet ham. Han skal gøre os bedre, siger Kåre Ingebrigtsen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...