Roser til Rebild

Kommunens beskæftigelsesindsats fremhæves i ny rapport

Borgmester Anny Winther (V) mener, at håndholdt ledelse, politisk fokus og tæt dialog med erhvervslivet er nogle af de faktorer, der sikrer Rebild den gode bedømmelse. Arkivfoto: Per Kolind. <i>Pressefotograf Per Kolind</i>

Borgmester Anny Winther (V) mener, at håndholdt ledelse, politisk fokus og tæt dialog med erhvervslivet er nogle af de faktorer, der sikrer Rebild den gode bedømmelse. Arkivfoto: Per Kolind. Pressefotograf Per Kolind

NORDJYLLAND:Rebild Kommune kan vise vejen, når landets andre kommuner skal blive bedre til at få ledige og kontanthjælpsmodtagere i job.

I en analyse af de kommuner, der bedst løfter beskæftigelsesopgaven, som konsulentfirmaet Deloitte har lavet for Kommunernes Landsforening, er Rebild topscorer. Fire forhold vurderes at være afgørende, og på alle fire scorer Rebild som den eneste af de undersøgte kommune topkarakter, skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Når Rebild sender kontanthjælpsmodtagere i aktivering i det offentlige, er 67,7 pct. af dem selvforsørgende efter seks måneder. På landsplan er tallet 41,8 pct.

Borgmester Anny Winther (V) glæder sig over bedømmelsen.

Analysen blev offentliggjort på en konference, som torsdag og fredag samler godt 600 kommunalpolitikere og embedsmænd i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.