Rosicky klar til at lede Tjekkiet mod Danmark

Arsenals Tomas Rosicky er tilbage på det tjekkiske landshold, når holdet møder Danmark i VM-kvalifikationen.

Rosicky klar til at lede Tjekkiet mod Danmark

Mens Danmark må stille op uden profiler som Nicklas Bendtner og William Kvist, bliver Tjekkiet forstærket mærkbart inden VM-kvalifikationskampen mellem de to nationer 22. marts på tjekkisk græs.

Tomas Rosicky vil være tilbage som anfører for det tjekkiske fodboldlandshold i holdets to kommende VM-kvalifikationskampe.

Siden EM-slutrunden sidste år har Tomas Rosicky ikke spillet for landsholdet på grund af en akilles- og lægskade.

Tjekkiet tørner på hjemmebane sammen med Morten Olsens tropper 22. marts, og fire dage senere gælder det udekampen mod Armenien for tjekkerne.

Arsenal-spillerens comeback til landsholdet skal styrke tjekkerne, der ikke har været i stand til at lave mål i to ud af tre kvalifikationskampe.

Chelsea-målmand Petr Cech er også tilbage på landsholdet, efter en skade i hånden holdt ham ude af sidste måneds venskabskamp mod Tyrkiet.

Med de to kommende kampe for Tjekkiet får målmanden, der var med til at sikre Chelsea Champions League-titlen sidste år, mulighed for at nå op på 100 kampe på det tjekkiske A-landshold.

Også tjekkernes forsvarsstyrmand, Michal Kadlec, der til dagligt spiller i tyske Bayer Leverkusen, er udtaget til landsholdstruppen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.