Roskilde Bordtennis slår østrigere og er kvartfinaleklar

Michael Maze og co. skal spille kvartfinale i Champions League efter sejr over østrigske SPG Walter Wels.

KØBENHAVN:Spillerne fra Roskilde Bordtennis skal blive i Düsseldorf lidt endnu.

Søndag spillede de sig nemlig videre til kvartfinalerne i Champions League-stævnet i den tyske by. Det skete, da østrigske SPG Walter Wels blev slået med 3-1 i kampe, samtidig med at franske Pontoise-Cergy i samme gruppe som danskerne tabte sin kamp.

En sejr til Pontoise-Cergy havde sendt franskmændene videre.

Michael Maze og co. var søndag oppe imod nogle lidt usædvanlige modstandere. Walter Wels havde på grund af coronavirus i den sædvanlige spillertrup nemlig to 12-årige med på holdet.

Den ene, Julian Rzihauschek, vandt sin ene kamp over Roskildes Antoine Doyen med 3-2 i sæt. Walter Wels' første vundne kamp i hele turneringen.

Senere tabte Rzihauschek dog til Jens Lundquist, i det der skulle ende med at blive den afgørende kamp mellem de to hold.

Lundquist havde inden da vundet over Walter Wels' anden 12-årige spiller, Petr Hodina, med 3-0 i sæt i aftenens første kamp. Michael Maze spædede også til med en sejr på 3-1 i sæt over Gabor Bohm.

Men en sejr til Roskilde var altså ikke nok til at sende danskerne videre. Pontoise-Cergy skulle samtidig tabe, og det skete altså. De tabte med 2-3 i kampe til tyske Saarbrücken, som lørdag slog Roskilde.

Danskerne skal spille kvartfinale tirsdag 13.30. Her venter topseedede Gazprom Orenburg fra Rusland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.