Roskildeaktuel rockmusiker er nybagt oldefar

I en alder af 70 kan Rolling Stones-frontmanden Mick Jagger nu kalde sig oldefar. Hans barnebarn Assisi har nemlig født en lille pige.

Det er ikke kun på scenen, at der er gang i den aldrende Rolling Stones-rocker Mick Jagger. Han giver den nemlig også gas i soveværelset, hvor han har fået syv børn med fire forskellige kvinder.

Og siden hans egne børn og børnebørn ligeledes ikke ligger på den lade side, kan det 70-årige rockikon nu prale med at være blevet oldefar.

Det skriver Daily Mail.

Det er Jaggers 21-årige barnebarn Assisi Jackson, som har fået en lille pige med sin 25-årige kæreste. Og Jackson mener ikke, at det er unormalt at blive mor i så ung en alder.

- Kvinderne i vores familie har det med at få børn som meget unge. Det er en genetisk ting, siger hun til Hello! Magazine.

Jaggers nye oldebarn giver muligvis den legendariske musiker noget at smile over, efter han har haft et forfærdeligt år. I marts begik hans kæreste L'Wren Scott nemlig selvmord. De to havde dannet par i 13 år.

- Jeg kæmper stadig med at forstå, hvorfor min elsker og min bedste ven kunne tage sit eget liv på denne tragiske måde. Jeg vil aldrig glemme hende, skrev Jagger på sin Facebook-profil i forbindelse med kærestens død.

Dødsfaldet gjorde, at Rolling Stones aflyste en række koncerter i Australien og New Zealand, men bandets optræden på sommerens Roskilde Festival ser dog ud til at blive til afviklet som planlagt.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.