Rotte lukker Fakta

Personale fandt ekskrementer, og senere på dagen gik en rotte i fælden

Arkivfoto <i>Scanpix Danmark</i>

Arkivfoto Scanpix Danmark

VEJGAARD:Fakta i Vejgaard måtte torsdag morgen lukke, fordi der var fundet efterladenskaber fra en rotte ved butikken.

Salgschef Danni Lund-Hansen oplyser, at butikschefen helt efter proceduren valgte at lukke butikken og fik tilkaldt fødevarekontrollen og en skadedyrsbekæmper.

Det lykkedes også at fange den rotte, som havde lagt ekskrementer ved pappresseren på lageret.

Åbnet igen

Efter tilladelse fra fødevarekontrollen, fik butikken lov til at genåbne fredag, og salgschefen mener ikke, at der er grund til at frygte, at flere rotter har invaderet Fakta i Odinsgade. Det har skadedyrsfirmaet tjekket med en metode, der afslører aftryk fra de uønskede dyr.

Eneste minus i butikkens håndtering af sagen er, at personalet ikke fik præciseret, hvorfor butikken var lukket. I vinduet var der sat en seddel, hvor der blev henvist til ”driftsforstyrrelser”.

- Men i skyndingen fik butikschefen ikke printet en ny ud, hvor der stod, at det var på grund af en rotte. Det skulle han selvfølgelig have gjort, men det er ikke for at dække over noget. Vores kunder skal selvfølgelig vide, hvorfor butikken holder lukket. Jeg går ind for åbenhed. Det har jeg det selv bedst med som kunde, siger salgschef Danni Lund-Hansen.

Måske en strejfer

Fakta har ingen anelse om, hvor rotten kommer fra, men måske kan det være en strejfer, som blev jaget ud af sit bo som følge af et kraftigt regnvejr natten til torsdag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden