Rotteproblem stadig uløst i børnehave

Nye fund af flere utætheder i kloakrørene under bygningen i Nørager

De 60 børn i børnehaven Regnbuen vil et godt stykke tid endnu være midlertidigt placeret på to andre lokaliteter i Nørager grundet sundhedsrisikoen i forbindelse med rotteinvasionen i bygningen gennem længere tid. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

De 60 børn i børnehaven Regnbuen vil et godt stykke tid endnu være midlertidigt placeret på to andre lokaliteter i Nørager grundet sundhedsrisikoen i forbindelse med rotteinvasionen i bygningen gennem længere tid. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

NØRAGER:Bedst som børnehaveleder Finn Pilgaard troede at rotteproblemet i børnehaven Regnbuen i Nørager med fund af en utæthed i et kloakrør var tæt på at være løst midt i denne uge, er problemet i stedet vokset uden en synlig løsning i sigte.

- For da vi fik gravet det utætte kloakrør fri, viste det sig ikke at vær eden egentlige årsag til rotteproblemet. Derfor gentog vi tv-inspektionen af kloakrørene under bygningen, der nu har vist andre utætheder i kloakrørene omkring et grenrør. På samme tid har vi torsdag brudt gulvet op et par steder inde i børnehaven tæt på køkkenafsnittet, og det har også afsløret rotteaktivitet i jorden, fortæller han.

De nye overraskende fund betyder, at der nu er truffet beslutning om at der skal tages kontakt til et eksternt specialfirma på området for ad den vej at finde en holdbar løsning på rotteproblemet.

- Så måske har det lange udsigter med hensyn til hvornår de 60 børnehavebørn kan vende tilbage til Regnbuen fra de to midlertidige adresser andre steder i byen, hvor de har opholdt sig siden torsdag 13. marts, erkender Finn Pilgaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.