Rotterne væk fra badet

Aalborg Havnebad havde uønskede gæster, men nu er der taget hånd om problemet

Torben O. Andersen
Det populære og offentlige Aalborg Havnebad har haft besøg af uønskede fir-benede gæster. Foto: Torben O. Andersen
Aalborg 17. april 2018 07:23

AALBORG: Det særdeles populære og offentlige havnebad i Aalborgs centrum er udelukkende beregnet for to-benede besøgende og absolut ikke for fir-benede med pels og lang hale.

Sidstnævnte tilhører naturligvis en kategori af uønskede gæster, som man under ingen omstændigheder ønsker at se eller at have besøg af i havnebadet eller i hele havneområdet i det hele taget.

Men ikke desto mindre har nogle rotter alligevel haft held med at snige sig ind på havnebadets område og efterlade sig synlige spor.

Og så er fanden naturligvis løs i Laksegade, for nu at formulere det på den måde.

Men situationen er i dag helt under kontrol, og problemet med løsgående rotter er løst.

Rotter i teknikken

Kaj Bjerregaard er daglig leder af Aalborg Havnebad, og han siger til aalborg:nu, at nogle rotter havde fundet vej ind i teknikrummet.

- Rotter har jo en nærmest fantastisk evne til at kravle ind og op alle mulige steder, og det gælder om at agere med det samme, når man ser dem - eller konstaterer spor efter dem.

- Vi er kommet problemet til livs, og vi regner ikke med at se rotter i Aalborg Havnebad i den forestående sæson, pointerer Kaj Bjerregaard.

Gående på havnen har dog alligevel noteret sig, at nogle af lygtepælene på havneområdet foran havnebadet dog stadig har påklistrede mærkater opsat af Aalborg Kommune, der gør opmærksom på rotternes eventuelle tilstedeværelse i bl.a. havnebadet og i Jomfru Ane Parken.

Men rotteplagen skulle som sagt være en saga blot i dag, lyder den beroligende melding.

Fri entré til havnebadet

Aalborg Havnebad er i øvrigt i denne tid lukket for offentligheden som sådan, og det skal forstås på den måde, at det kun er vinterbaderne, der kan gøre brug af anlægget.

Ifølge den daglige leder bruger vinterbaderne havnebadet i perioden september til maj.

Kaj Bjerregaard:

- Sommersæsonen 2018 begynder lørdag den 23. juni, hvor vi åbner op for alle interesserede brugere, og sæsonen varer til og med søndag den 26. august.

- Og det er også i denne periode, at vores livreddere er på arbejde, siger han og tilføjer, at der er fri entré til havnebadet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...