Aalborg

Royale fliser hos AaB

På tirsdag får AaB besøg af Kronprinsesse Mary, og det kræver selvfølgelig, at alting er i skønneste orden - også fliserne

AaB 89’ers flyttede 700 fliser på ti minutter, så AaB’s terrasse kan lægges om, inden kongeligt besøg. Foto: Mette Nielsen

AaB 89’ers flyttede 700 fliser på ti minutter, så AaB’s terrasse kan lægges om, inden kongeligt besøg. Foto: Mette Nielsen

AALBORG:Normalt er fliserne foran AaB’s cafeteria på Hornevej i Aalborg Øst gode nok til et par trampende og beskidte fodboldstøvler. Men når et par royale stiletter skal betræde fliserne, skal der ikke ligge en flise forkert. Derfor var AaB’s stærkeste mandskab hidkaldt søndag eftermiddag.

- 1,2,3, niners niners niners, råbte 20 mand i kor, mens de i en rundkreds stod med en arm om skuldrene på hinanden, inden arbejdet gik i gang.

Drengene fra AaB’s amerikanske fodboldhold 89’ers ville egentlig hellere ind under bruseren efter en hård kamp. Men de beholdte spillertrøjen på og trak i arbejdshandskerne for at gå i kamp med de 700 fliser, der skulle løftes op og flyttes.

- Nu var vi jo så godt i gang alligevel, og det går til et godt formål. Og så er der lovet kolde øl bagefter, sagde Søren Niss Bjerregaard, der er spiller for AaB 89’ers.

Der har længe været snak om, at terrassen foran cafeteriet skulle udbygges, men der skulle altså et kongeligt besøg til at realisere de planer. Men de kampklædte gutter slap altså for at lægge fliserne på ny - det bliver gjort af to fagfolk mandag.

Ifølge 89’ers var det ikke en tilfældighed, at det var dem og ikke fodboldspillerne, der var blevet headhuntet til den barske opgave, der ikke tog spillerne mere end ti min at udføre.

- De skulle bruge nogen, der var stærke, og som kan holde til det - de andre ville bare blive skadet, grinte Søren Niss Bjerregaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.