EMNER

@Rubr.42.Light:Duften af velstegt bøf når atter Gedsted

GEDSTED:Hvis det kniber med lysten til selv at lave mad i weekenden, så er der nu råd for det i Gedsted. I aften åbner Erol Sørensen sin nye restaurant i Gedsted Kros renoverede lokaler. Den mere officielle åbningsreception har Erol Sørensen udskudt til næste weekend på grund af Knaberfesten. Det er en lang periode med omfattende ombygning, Erol Sørensen nu kan glæde sig over der er forbi. Åbningen er endda blevet en måned forsinket på trods af hårdt arbejde og for lidt søvn hos de unge restauratører. - Køkkenet tog længere tid at lave om, end vi troede. Der har været problemer med strømmen, så vi har skiftet alle el-installationerne. Det skal jo være helt i orden, forklarer Erol Sørensen. Han glæder sig meget til at se, om det hårde arbejde bliver belønnet af egnens beboere. I stedet for et børnerum, som Erol Sørensen oprindeligt havde tænkt på, så har han nu inddelt restauranten i ryger- og ikke-rygerafdeling, så der er plads til alle. Og netop individualiteten lægger Erol Sørensen stor vægt på. Det kan man også se på restaurantens menu. - Vi laver alt muligt. Der skal være noget til alle, så vi har et stort menukort, siger restauratøren. Han vil af gode grunde ikke have, at nogen skal gå forgæves hos ham, når de vil have noget godt at spise. Derfor er der både græsk, italiensk, tyrkisk og dansk mad på menukortet i Gedsted Kro, hvor der er plads til mellem 150 og 200 spisende gæster.