Rumæner udvist i sag om databedrageri

Var med til forsøg på at snyde tankstations-kunder i Sindal - medtiltalt blev frifundet

To mænd blev anholdt og varetægtsfængslet i forbindelse med et elektronisk stunt, der skulle snyde tankkunderne i Sindal i november sidste år. Arkivfoto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

To mænd blev anholdt og varetægtsfængslet i forbindelse med et elektronisk stunt, der skulle snyde tankkunderne i Sindal i november sidste år. Arkivfoto: Bente Poder Bente Poder

HJØRRING:I november sidste år blev et par rumænere - to mænd på henholdsvis 26 og 32 år - anholdt i Sindal, hvorefter de blev sigtet for forsøg på databedrageri.

I Retten i Hjørring blev den 26-årige kendt skyldig i at have været med til at aflure magnetstriber og pinkoder på tankstationen F24 i Sindal via elektronisk udstyr. Foruden en dom på fem måneders fængsel, så blev han også udvist af Danmark med indrejseforbud i seks år.

Den 32-årige fastholdt, at han blot skulle hente den 26-årige i Sindal uden at vide, hvad han havde lavet af numre. Og han blev da også pure frifundet af domsmandsretten.

De to har siddet varetægtsfængslet siden anholdelsen, så den 26-årige har de facto afsonet sin fængsels-dom, mens den 32-årige kan få erstatning for uberettiget varetægtsfængsling.

Nordjyllands Politi leder i øvrigt fortsat efter endnu en mand, som man mener er kraftigt involveret i sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.