rundt om white hawks - herning

{ Jeff Corey - nord­ame­ri­kansk hur­tig­lø­ber i White Hawks - vend­te til­ba­ge efter en en­kelt kamp­dags pau­se på grund af et slag­skud på fo­den i tirs­dags mod AaB. Men hans one­man­shows end­te ikke i de helt sto­re mål­chan­cer.
foto: Peter bro­en

{ Jeff Corey - nord­ame­ri­kansk hur­tig­lø­ber i White Hawks - vend­te til­ba­ge efter en en­kelt kamp­dags pau­se på grund af et slag­skud på fo­den i tirs­dags mod AaB. Men hans one­man­shows end­te ikke i de helt sto­re mål­chan­cer. foto: Peter bro­en

{ Martin Ravn - jubilerede med sin kamp nummer 100 i trøjen for White Hawks og fik inden kampen mod Herning blomster af formand Mogens Andersen. Jubilaren udviste vanlig energi og var blandt de bedste på et noget blodfattigt høgehold. { Martin Spanhel - tjekke i White Hawks med et godt antrit - agerede dumt mod slutningen af første periode. I angrebszonen lavede han en såkaldt checking from behind, og det kostede ham ikke bare to minutter men også en personlig straf på ti minutter. Senere i kampen tog han dog noget revanche med et par farlige soloture, men desværre for hjemmeholdet uden scoringer. { Mads B. Christensen - hvor B står for Beck og ikke Bambi. Det sidste havde måske ellers passet bedst i slutningen af første periode, da han to gange snublede i powerplay og derved gav Herning en kæmpechance, som en god redning af Pisar i målet forhindrede også blev kostbar for hjemmeholdet.