Rungsted skøjter hen over Herning og udbygger god start

Med Flemming Green i trænerboksen er Rungsted kommet flyvende fra land i Metal Ligaen.

Landsholdsforwarden Morten Poulsen scorede for Herning, men kunne ikke forhindre Rungsted i at snuppe alle tre point. Foto: Henning Bagger/arkiv/Ritzau Scanpix

Landsholdsforwarden Morten Poulsen scorede for Herning, men kunne ikke forhindre Rungsted i at snuppe alle tre point. Foto: Henning Bagger/arkiv/Ritzau Scanpix

En trænerfyring kort inden sæsonstart har tilsyneladende kun haft en positiv effekt på ishockeyspillerne i Rungsted Seier Capitals.

Med klubmanden Flemming Green som ny træner i stedet for Peter Johansson er nordsjællænderne kommet glimrende fra start i Metal Ligaen og imponerede tirsdag aften med en 5-2-sejr på udebane over Herning Blue Fox.

Herning spiller sine hjemmekampe i Silkeborg, mens Kvik Hockey Arena bliver gjort i stand, og det kunne ses på tilskuertallet, for kun 413 mennesker overværede midtjydernes nederlag.

Herning førte ellers med 2-0 efter ti minutters spil, men blev overmandet af et gæstehold, der også vandt skudstatistikken klart.

Det var Herning-brødrene Anders og Morten Poulsen, der med hver deres scoring gav Rungsted en hård start, men inden første periode var slut, havde Marcus Olsson halveret hjemmeholdets føring.

Svenskeren stod også for udligningen i anden periode, hvorefter Tyler Fiddler bragte Rungsted i spidsen.

Et mål af Robin Bergman og endnu en scoring af Fiddler cementerede gæsternes anden sejr i lige så mange kampe i tredje periode.

I første spillerunde vandt Rungsted med hele 8-1 over Hvidovre, der til gengæld rejste sig flot og skabte tirsdagens overraskelse ved at slå Esbjerg Energy med 5-2.

Mestrene fra Aalborg Pirates blev dukket med 6-4 af Sønderjyske i Vojens, mens Frederikshavn White Hawks vandt 2-0 ude over Odense Bulldogs.

Fynboerne er efter to kampe uden point, og det samme er Rødovre Mighty Bulls, som blev slået 4-0 af Herlev Eagles.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.